Om du är den som är mycket ute och reser så finns det en fördel att skaffa sig någon form av bonusprogram både för flyg, tåg eller andra färdmedel. Men också se till att boka rum på samma hotellkedja då dessa som oftast har någon from av lojalitetsprogram där du får fördelar med dina bokningar.

Elite Hotels är en kedja där du få fördelar då du bokar dina rum via sitt Rewards. Det är hotellets sätt att tacka dig som kund och ger dig bland annat poäng på den nätter som du sover på Elite. Du får även rabatter på priset. Ju mer du bor på hotellet så kan du få restaurangcheckar och annat som kan vara förmånligt för dig.

Det blir också en fördel då du får ett login till dina egna sidor och kan enkelt boka dina hotellnätter direkt från din medlemssida. Allt är förifyllt så det är bara att välja de datum som gäller för ditt boende. Du får också en bra överblick på de poäng du skrapat ihop och vilken medlemsnivå du ligger på.

Se till att skaffa dig de bonusprogram som du behöver för att allt ska bli smidigare och du får de fördelar med dessa program.