Har du en längtan utomlands? Alltså inte en semestervistelse på en eller två veckor utan under kanske en längre period. Det är olika hur vi människor fungerar och vissa tycker att Sverige är precis lämpligt och man vill på sin höjd åka till sina grannländer. Andra tycker om ett liv som globetrotter och reser så fort man får möjlighet.

englandOm du är sugen på att åka utomlands en längre period varför inte passa på att studera i England, då får du verkligen komma iväg till ett annat land och vara där under en längre period. Du kommer att lära dig massor av landet och du får även utbilda dig inom något som intresserar dig.

Fördelarna med att åka till England under en längre period är att du får möjlighet att öka dina kunskaper i det engelska språket men och närheten till Sverige, det är enkelt att åka hem och hälsa på när man vill och det är enkelt för familj och vänner att komma på besök då man befinner sig så pass nära.

Det finns mycket att upptäcka i England vilket passar utmärkt om man ska vistas i landet under en längre period. Det är inte Bara Picadilly Circus som blir intressant utan massaor av andra utflyktsmål som man kan passa på under lediga stunder att undersöka och besöka. Du kommer säkert att hitta dina favoritrestauranger och ställen som inte vanligtvis turister brukar hitta.