Att uppdatera sin garderob kan verka som en krånglig och dyr historia. Men det finns olika sätt att göra det billigare på. Det ska vi tipsa om idag.

Först och främst måste du gå igenom din garderob och fundera över vad det är du behöver införskaffa. När du gjort det är det dags att börja shoppa. Det vanligaste är kanske att du besöker några

butiker i din hemstad eller nätshoppar. Detta är så klart logiskt men det finns andra sätt att få tag på kläder.

Ett tips är att leta rabattkoder. Detta kan göra att du hittar snygga kläder men inte behöver betala lika mycket. Ta dig tid att hitta rabatter till just de sajter som du brukar handla på så kan du handla de kläder du gillar men slipper slösa pengar.

Om du inte känns ha råd med nya kläder kan det vara en god idé att leta på second hand. Oavsett om det gäller i fysiska butiker eller onlinesajter som Tradera är det bra att ha is i magen så att man hittar kläder man verkligen vill ha. Detta gäller speciellt på Tradera då auktionsmomentet lätt gör att priserna drar i väg om man inte är försiktig.

Om du för tillfället har dåligt med pengar kan ett ytterligare alternativ vara att låna kläder av vänner. Kanske har du och en kompis samma storlek och kan på så sätt byta kläder sinsemellan? Som du märker finns det många sätt att hitta nya kläder på så det är bara att köra igång. Lycka till!