Många har nog drömt om Australien och att någon gång få åka till denna plats ”down under” så att säga. Man har sett fantastiska vyer på TV och mer än en gång sagt att nästa resa ska bli till Australien. Idag så har man flera möjligheter att ta sig iväg på äventyr än tidigare, det kan vara jobbet som tar en iväg eller att man väljer att plugga utomlands.

Har du åldern inne så varför inte passa på att studera i Australien, det finns många möjligheter att plugga där och då även få möjlighet att upptäcka det vackra Australien under en längre period. Det finns både Universitet och college att välja bland och en av fördelarna att som Svensk studera i Australien är att du är berättigad till CSN för många utbildningar och Universitet.

Att ha förmånen att stanna en längre period innebär att man kan hinna med att upptäcka mer vad Australien har att erbjuda. Det kan vara surf på riktigt hög nivå eller skön dykning vid något barriärrev som gör upplevelsen total. Detta i kombination med att studera och öppna upp vyerna för något annat än hemlandet Sverige torde vara det ultimata upplevelsen.

Australien är mer än Sydney och Operahuset, ta några dagar och utforska utanför städerna. Upplev outback liv och gör en walk about bland hoppande kängurur och känn av de vilda Australien. Det finns som sagt mycket att upptäcka utanför städerna och passa på medans du är på plats.