Alla har vi olika intressen var vi vill resa på på vår lediga tid. Vissa har möjlighet att åka iväg oftare och en del har tid att åka på längre resor. Många av oss reser inte alls utan håller oss mes på hemmaplan och trivs med detta.

Sportresor

Om man gilla sport så kanske det är sportresor som gäller. Är det inte VM eller EM resor så finns många tillfällen att åka och se någon stor match i någon av de stora ligorna som spelas. La Liga eller Champions League är populära ligor att åka och titta på. Men som sagt allt är beroende vilket intresse man har.

Fiskeresor

Det finns de som inte annat vill än att åka på fiskeresor. Vissa väljer att åka runt i Sverige medans andra väljer vårt grannland Norge. Det finns många spännande fiskevatten i våra närområden som kan vara skoj att uppleva. Skottland kan annars vara ett alternativ till fina fiskevatten.

Solresor

Vintertid så kanske vi längtar oss bort från snö och slask och då är solresor det som är på tapeten. Charterresorna till Gran Canaria och Mallorca går regelbundet och det är många som väljer att lägga någon eller ett par veckor i sol och värme när vi har det som kallast här hemma.